Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق تصمیم کمیته تخصصی، امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری و کنکور سراسری در موعد مقرر برگزار خواهد شد البته ممکن است این تصمیم در جلسه روز شنبه تغییر کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، علیرضا رئیسی درباره برگزاری‌ آزمون‌ها اظهار داشت: در ارتباط با امتحانات جلسه‌ای در کمیته تخصصی برگزار و بحث‌های مختلفی مطرح شد؛ نظرات مختلفی وجود داشت که وزارت آموزش و پرورش هم حضور داشتند، اولین نکته که باید روی آن تاکید کنیم و از نظر آموزش و پرورش هم قطعی است و همه هم آن را در کمیته پذیرفتند، بحث حضوری بودن آزمونها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این کمیته تصمیم گرفته شد که امتحان پایه نهم و دوازدهم به دلیل اینکه برای دانش‌آموزان سرنوشت‌ساز است، صرف نظر اینکه چه زمانی برگزار شود، حتما باید حضوری باشد. امتحانات سایر پایه‌ها به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

رئیسی ادامه داد: استدلال آموزش و پرورش این بود که آزمون‌های پایه دوازدهم در مدارس نزدیک به محل سکونت دانش‌آموزان برگزار می‌شود و در این صورت نیاز به جابه‌جایی زیاد دانش آموز نیست و هر فرد در منطقه خودش امتحان می‌دهد.

وی گفت: در عین حال به گونه‌ای برنامه ریزی می‌کنند که در روزی که در یک مدرسه امتحان برگزار می‌شود، فقط پایه دوازدهم آن مدرسه حضور داشته باشد و همچنین آموزش و پرورش گفته است در هر مدرسه حداقل 10 کلاس داریم و در هر کلاس دو نفر حضور خواهند یافت و پنجره هم باز است. تهویه کلاس‌ها هم مناسب است و دانش‌آموزان با ماسک حضور خواهند یافت و زمان امتحان هم کمتر از دو ساعت است.

رئیسی افزود: تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌ها باید بسیار کم و تهویه کلاس مناسب باشد و یا در فضای باز برگزار شود، البته نتیجه نهایی این تصمیم در جلسه شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مشخص خواهد شد، در مورد زمان برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم و همچنین کنکور سراسری فعلاً قرار شده در زمان مشخص شده برگزار شوند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا یادآور شد: شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در این باره بحث و نتیجه نهایی اعلام می‌شود، بنابراین ممکن است در روز شنبه و در ستاد تصمیم جدیدی گرفته شود. شیوه‌نامه‌های امتحانات حضوری را از قبل ابلاغ کرده‌ایم.

وزیر بهداشت: 13 بیمار جدید مبتلا به کرونای هندی شناسایی شدند/ شناسایی 38 مورد مشکوک و مبتلا به کرونای آفریقای جنوبیوزیر بهداشت تاکید کرد: نقش پررنگ ماماها در ارتقای سواد سلامت زنان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت کنکور آزمون ویروس کرونا وزارت بهداشت کنکور آزمون ویروس کرونا پایه نهم و دوازدهم مقابله با کرونا برگزار می شود آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • برگزاری مجدد کنکور در زیرکوه
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات